Wednesday, April 30, 2008

Mini-Madonna

Madonnas dotter Lourdes har blivit vuxen och ser ut som en kopia av sin mamma på unga dar. Jättevacker. Madonna borde gå tillbaka till sina rötter, utseendemässigt.
Lourdes lillebror verkar dock inte tycka om uppståndelsen.Snyggaste Skinnjackan

Sarah Michelle Gellar har på sig en jättfin kort quiltad skinnjacka. Och min favorit. Chanelväskan!
Bild: Popsugar

Friday, April 25, 2008

Kort är Snyggt

Gwyneths klänningar blir kortare och kortare inför nya filmen Iron Man, men snyggt är det. Hon lyckas balansera sexigt och klassigt och undviker därmed att se vulgär ut. Svart spets mmm... Och svart man mmm...
Bild: Popsugar
Långt är Snyggt

Långa klänningars intåg. Det har skett. Och det är romantiskt. Den andra bilden med guldklänningen i chiffong och den lilla korta västen till liknar den kurdiska folkdräkten. Snyggt.Konststycket till clutch är från Christian Lacroix.


Bilder: Style

Wednesday, April 23, 2008

Enkel Extravagans

O vad snygg och fräsch Gwyneth är. Och hon har en väska i mitt favoritmärke.


Bild: People

Tuesday, April 22, 2008

Modets Gyllene Regler

En av mina favoriter vad gäller modets gyllene regler är enkelheten. En annan gyllene regel är blandningen av kläder som är strikta och causual.Exempel: Christina Ricci.
Bild: People

Monday, April 21, 2008

Aktuell

Vackra Mila Kunis från That 70s Show är med i senaste numret av herrmagasinet GQ, hon är aktuell med nya filmen Forgetting Sarah Marshall. Hon är för övrigt ihop med Macaulay Culkin från Ensam Hemma filmerna.

Saturday, April 19, 2008

Inspiration - Tidlös Skönhet

Försöker hitta inspiration denna långsamma lördag. Var finns det om inte bland klassiska Hollywoodstjärnor? Så här nedan överöser jag er med bilder på en av de vackraste varelser som funnits på stjärnhimlen.Elizabeth Taylor, den lilla flickan med det kolsvarta håret och de gröna ögonen slog igenom i filmen Lassie. En av hennes största filmer var Cleopatra, under den filmen hade hon en affär med skådespelaren Richard Burton, de var då båda gifta med andra.Rent stilmässigt är hon ikon för det typiska 50- och 60-tals modet med den markerade midjan vi nu försöker efterhärma och klockkjolen, dock i en kropp med figur, inte pinnsmalt. Tänk elegant, kvinnligt och tidlöst. Vågigt hår, markerade ögon. Äkta och talande smycken.Lite Kuriosa, Elizabeth har varit gift 8 gånger, varav två gånger med Richard Burton. Hon är känd för sin förkärlek och samling av diamanter, bland annat denna är hennes, en present från maken Richard Burton, denna ring bar hon i praktiskt taget alla sina filmer. Kanske inte överraskande då att hennes parfym heter White Diamonds. Hon bär numera namnet Dame Elizabeth Taylor sedan hon adlats av drottningen av England

Saturday, April 12, 2008

Stulen Väska

Lauren Conrad igen. Sååå snyggt!
Hon har min Chanelväska, den som borde vara min.
Ska gå och ta ett bad och göra mig iordning, bjuden på lunch med resten av familjen hemma hos en bekant.Bild: People

Monday, April 7, 2008

Sval i Värmen

Exakt så här vill jag se ut på sommaren. Sitter frusen och kall vid datorn och bara önskar jag kunde ha svettats i en het värme med en vacker sval klänning och söta sandaler.När kommer den varma solen? Inte den vi har nu som bara gör en ännu mer sugen, utan den stekheta solen!

Bild: People

Thursday, April 3, 2008

Armani den Store

Den store och legendariske Giorgio Armani intervuas på kanal 8. Giorgio berättar att han inte tycker om hur moderedaktörer och modereportrar lyfter upp detaljer i hans kollektioner och gör stora nyheter av dem för att sätta trender, "Jag är en konstnär, det är vad jag gör. Dem förolämpar mig". Han kritiserar också retromode och hur designers låter gammalt mode återkomma. Giorgio efterlyser nytänkande och nyskapande i modevärlden. Och det kan man verkligen säga om hans underbar feminina, klassiskt tidlösa romantiska kläder. Om jag bara hade råd skulle en stor del av min garderoben komma från den store G.A.
Det Är Sant!

Det är officiellt, killarna i New Kids on the Block är tillbaka!

Deras affisch hängde i mitt barndomssovrum. Jag brukade dansa och sjunga framför deras poster och fantisera att jag uppträdde för dem. Och nu är dem tillbaka, min favorit var Jordan (kolla in håret!). Långt bättre än något annat pojkband som någonsin funnits, för NKOTB satte trenden med pojkband, de var the Right Stuff. Så nu lyssnar jag på deras låtar på youtube och blir alldeles nostalgisk, när man var liten och helt bekymmersfri...o memories!
Wednesday, April 2, 2008

Som en Staty

Bild: Vanity Fair


Drottningen

Min barndomsidol (någon som inte hade henne som idol?) Madonna pryder omslaget av Elles majnummer. Jag önskar hon kunde klippa av sig håret till en kort page och ta tillbaka de röda läpparna, hon passade så bra i den looken.

Bild: Elle

Skirt o Böljande

Min dator stannade igår när jag ville lägga upp den här bilden på Ellen Pompeo. Det är så svalt och fint, älskar blusen med den där sofistiferade urringningen. Skulle dock valt att ha byxorna i en lite kortare längd, tycker inte det är snyggt när det släpar i marken. Och dem ser ut att vara lite för stora i höfterna för henne, vilket är mitt ständiga problem också när jag ska köpa byxor.

Dem är både för långa och för stora trots att de utger sig för att vara i minsta storleken. Så nu är jag på jakt efter ett par sköna, löst åtsittande byxor i skirt material som man kan dra på sig med en fin topp eller ett vitt linne på sommaren.

Bild: People