Friday, October 12, 2007

Cocktailfest

Det är svart igen, jag längtar så att få tillfälle under hösten att få sätta på mig något så fint. En cocktailmottagning vore inte helt dumt, en drink i ena handen och en låtsas blassémin när man går runt i sin vackra kreation och minglar. Uppsatt stramt hår, mörka naglar, sotade ögon. Så fint!

Thursday, October 11, 2007

Markera Midjan

Reese har en vacker klänning som hon valt att inte ha något bling till vilket gör det ännu mer snyggt. De hudfärgade skorna är underbara, har alltid tyckt om att man ser barfota ut. Barfota är dock ingen smartare idé för det verkar som att vintern har kommit, jag frös kroppen av mig imorse när jag åkte till jobbet. Har ni inte gått ut ännu, klä er ordentligt!

Wednesday, October 10, 2007

Snygga Kate

Så enkelt och så fint! Me likes den strikta svarta kjolen, som jag tror har en överraskningsvipp där bak (syns lite dåligt) och den lösa slarviga skjortan. Och en massa armband.

Tuesday, October 9, 2007

Donnas Kläder

Donna Karans vårkollektion är inte dålig minsann. Man hittar massor av inspiration för underbara kläder till våren om än alltför tidigt. Det är en skön mix av Riviera känsla, kvinnlighet och lågmälda khakitoner. Lägg märke till shortsen, fickorna, den markerade midjan och vippkjolarna. What can one say? Det är felfritt.


Bilder: Style.com

Monday, October 8, 2007

Trend

Den senaste trenden är som ni säkert redan hört volangen. Det ska vara volanger på våra klänningar, som Molly Sims har på bilden nedan. Det kanske kunde varit snyggare volanger och kortare längd på klänningen, men annars har hon en enhetlig och fin stil, kanske en aningen för försiktig. Men volanger generellt, vad tycks? Är det inte lite 80-tal?

Give Me

Sitter på jobbet allmänt uttråkad. Hade jag kläderna nedan skulle det bli mer livat här det lovar jag. Chockrosa Miu Miu klänning, Collette Dinnigan i grönt, silver och annat flickigt. O så jag vill ha! Till på köpet är jag korrekt tråkigt klädd i jeans och svart idag, bara för att längta ännu mer efter dessa kreationer.

Sunday, October 7, 2007

Så Svart

Damerna i Hollywood hänger troget fast vid den lilla svarta. Och det slår inte fel heller. Jag vet inte vilken av de tre jag helst föredrar, trots helt olika stilar är dem alla väldigt smickrande för figuren.

Thursday, October 4, 2007

O Fula Jennifer Så Snygg!

Av någon anledning tycker jag inte om Jennifer Garner, jag tycker att hon är ful, om man får säga det. Men det här är verkligen snyggt, vilken klänning, jag vill ha den!
Tittar man närmare på det som ser ut att vara en sjal, kan man se att den har ärmhål, ny trend kanske?

Wednesday, October 3, 2007

O, Wow

Benicio Del Toro på Oprah Winfrey, han och Halle Berry gör reklam för filmen Things we lost in the fire. Han är en av mina favoritskådisar. Snygg och stilig.
Bilder: Oprah.com