Sunday, May 27, 2007

Kavajchic

Så snyggt av SJP. Jeansen är adorable, jag har ett par likadana i ljusare tvätt. Ska användas frekvent under sommaren. Trendtips! Kavajen är på starkt intåg så ta fram och använd som jacka till outfiten. Fast jag hade nog skippat blomman.


Bild Elle

Monday, May 21, 2007

Cool Indian

För mig är Johnny Depp definitionen av coolhet. Jag har älskat honom ända sedan, ja ända sedan jag vetat att han finns. Hans stil är ut i fingerspetsarna unik, här finner man inte ett spår av trender eller dagsaktualiteter. Det är Johnny som han alltid sett ut och för det älskar vi honom. Och det faktum att han har indianblod rinnandes i sina ådror gör honom inte less attractive. Så här cool såg han ut nu senast på världspremiären av Pirates.

Bild People

Thursday, May 17, 2007

Cannes

Ännu ett tillfälle att få se vackra klänningar. Skådisen Diane Kruger öppnade Cannesfestivalen som värdinna i denna helt gudomliga kreation. Håret och smyckena passar väl till klänningen. Det antikrosa bandet kring midjan som släpar ner ger lite färg och gör looken komplett.
Bild Instyle

Sunday, May 13, 2007

Vacker som Få

Gwyneth Paltrow är en stilikon att låta sig inspireras av vare sig hon är på filmduken eller på röda mattan. Hon har en klassisk stil som hon piffar upp med moderiktiga trender. Hon brukar liknas tidigare stilikonen Grace Kelly. Gwen passar i alla stilar, alla hårfärger och hårlängder. Me likes her a lot...me likes her husband a lot too, Chris Martin gör världens bästa låtar tycker jag.
Friday, May 11, 2007

Summer Fresh

Bild Hollywoodrag

Thursday, May 10, 2007

Hösten Annalkas...

Sommaren har inte ens börjat här men trenderna för hösten börjar redan komma. Det är hårknut, lugg, eyeliner och fortfarande markerad midja som gäller. Varsågod, låt dig inspireras av influenserna.

Bilder Style

Wednesday, May 9, 2007

Färggranna Klänningar

Andra fantastiska klänningar och starka färger bars av Sandra Bullock, Liv Tyler och Juliette Lewis även om jag tycker att hon skulle ha skippat alla konstiga smycken. Eva Mendez är också söt i silver.

Tuesday, May 8, 2007

O älskade Chanel

Cameron ser ljuvlig ut i denna underbart aprikosa miniklänning. Me like very much, och hennes ben är ju inte precis fula...Bild Instyle