Monday, April 30, 2007

So Very Nice

Ashley Simpsons gråa klänning, de röda skorna och make upen är väldigt snyggt.

Friday, April 27, 2007

Grå skönhet

Jag tycker att det här är helt gudomligt buret av Elisa Cuthbert, men jag skulle nog ha valt ett par andra skor.

Blå blå...

Kornblått, havsblått, turkos, ja alla nyanser av blått är verkligen på ingång. Och det är väldigt vackert och iögonfallande. Här är det Kelly Ripa som har en underbar klänning med markerad midja, och skorna är inte heller too shabby!

I still love...

I still love him, my teenage crush! O, är inte Robert de Niro ändå den charmigaste skådespelaren som finns, det spelar ingen roll att tiden satt sina spår på honom, nej tvärtom, det klär honom. Jag hoppas han fortsätter spela in filmer forever.
Thursday, April 26, 2007

Rutor i Maj

Elle visar ännu fler trender som kommer under maj. Det är kläder från J.Crew, Deborah Lindquist och skor från Roger Vivier. Den lilarandiga klänningen kommer från Livingplanet som gör organiska kläder.Det kräver sin finess att bära upp rutor och ränder, jag tycker att man kan balansera det med en enkel enfärgad över- eller underdel för att det inte ska se så plottrigt ut. För visst kan det se fint ut med rutigt för då kan man vara enkel med accesoarerna, eller skippa dem helt och låta kläderna tala för sig självt. Mina favoriter är toppen, klänningen och skorna...hihi det blev inte mycket kvar som jag inte vill ha.


Bilder Elle

Broderade Drömmar

Elle visar inkommande trender i maj. Och visst är det fint? Det är romantiska broderier, skirt och spets i mjuka antika färger.

Bilder Elle

Världens Vackraste

Drew Barrymore är världens vackraste kvinna 2007 enligt People.
Det lite löjliga med såna listor är att många vackra människor inte är offentligheter, så dessa rankningar är ju verkligen relativa. Vem tycker du är vackrast i världen?

Bild PeopleWednesday, April 25, 2007

True Beauty Changes Shape

Jag har hört en gång från någon att jag påminner om Sophia Loren och det har jag burit med mig ända sedan dess eftersom hon är en oslagbar skönhet. Det finns enligt mig ingen skådespelerska, modell eller artist idag som kan jämföra sig med henne varken i stil, klass eller skönhet. Föränderlig, men ändå sig själv. Jag ser gärna ut som hon, gör inte du?

Bilder Gallerym.com Wizardtrivia.com , Nndb.com, Muhlemann.ch, Vogue.com.ch, Tvguide.com
"This spring, just one shade won't do"

Style visar up must-have items som vi kan använda för att lysa upp sommaren och världen med ännu mer, allt i underbara, inspirerande och färgglada kombinationer. Enjoy!
Bilder Style


Tuesday, April 24, 2007

Makeover

Jag har ändrat bloggens utseende, vad tycks?


Bild Style
Monday, April 23, 2007

Babydoll, girly and feminine

Betsey Johnsons vårkollektion 2007 är underbar. Titta och njut, och låt dig inspireras.

Bilder Fashionabout

Legs are in

Varje årtionde så sker det en omvändning i modevärlden. Under nittio-talet var såväl vanliga street fashion tjejer som de berömdaste artisterna slavar under mag-modet. Fokus låg på vältränade, tvättbräde magen som skulle visas upp i tighta korta toppar (kommer ni inte ihåg Janet Jackson, Britney eller Pink?) Trenden har vänt! Lyckligtvis kan de flesta säga, och andas ut för att slippa fejka den indragna smala magen. Det är väl tack vare att trenden med den låga midjan på jeans svalnat. Och det faktum att klänningar och kjolar intagit sina svunna tiders plats i alla kvinnors garderober. Enligt Styles senaste stilrapport, fokuserar de senaste klädtrenderna på att visa upp våra ben. Längden på klänningarna och kjolarna varierar, just nu är det mini- och lårkort som gäller tack vare shortsens populäritet. Men det är inte alla som jublar över att behöva visa upp benen. Särskilt inte när det förväntas att det ska vara fritt från hår, slätt och lent, utan celluliter, vener och andra mänskliga synligheter. Våndas du eller glädjs du av trenden?


Bilder Style

Friday, April 20, 2007

I actually think...

... I like this. Jag vet inte varför, men Britneys kappa är faktiskt fin. Jag gillar kappans form och det somriga och färggranna mönstret. Hon har lyckats! Eller ?Bild people

Thursday, April 19, 2007

Can I Carry You Please?

En för varje humör och outfit...
Ljuslila Metallic Clutch Guess , Guldgul clutch YSL, Beigeturkos väska Zac Posen, Guldväska från Lambertson Truex, Svart skinnväska Chanel, Krokodilskinnväska Ralph LaurenBilder elle.com

Cravings

Det vore inte alls fel att ha den här guldgula väskan från Chanel i sin väskkollektion. Eller de här glasögonen. Våren och sommaren skulle på något sätt bli mer fulländad då.

Wednesday, April 18, 2007

The Return of the Models

Vogue lanserar de nyaste och hetaste modellerna i sitt senaste nummer. Är det kanske slutet på kändisarnas era i modevärlden mån tro? Jag tror personligen inte att modellerna kommer att kunna återerövra sin ställning på the cover of fashion magazines.


Bilder Vogue